ДРАМСКИ АМАТЕРСКИ ФЕСТИВАЛ

На Македонија – Кочани

 

Контакт инфо

Адреса

Ќеј на револуција бб.
2300 Кочани
Македонија

Телефон

тел: +389 33 / 272 – 964
факс: +389 33 / 272 – 964
моб: +389 70 / 621 – 726

Е-пошта

dafkocani@gmail.com
www.dafkocani.com

Контактирајте не

5 + 5 =