DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

На 25. мај во МНТ во Скопје - Прес на ДАФ на Македонија за 53. издание и промоција на „Вертикали“

plakatpucho

До
Печатените и електронски
Медиуми во Македонија
П О К А Н А: за ПРЕСС конференција-
Објавување на ДАФ на Македонија и
промоција на книгата „Вертикали“ од
Иван ИВАНОВСКИ

П о ч и т у в а ни,

Фестивалската управа на Драмски Аматерски Фестивал на Македонија-Кочани Ве поканува на ПРЕЕС конференцијата која ќе се одржи во фоајето на Македонски народен театар-Скопје на 25.мај 2017 година со почеток во 12:00 часот.
На ПРЕСС-от ќе известиме за почетокот на 53-то издание на ДАФ на Македонија-Кочани 2017, за репертоарот и придружните манифестации. Потоа ќе уследи промоција на книгата „Вертикали“ од Иван ИВАНОВСКИ, а промотор е проф. д-р Јелена ЛУЖИНА.
Се надеваме дека ќе го завредиме Вашето внимание и ќе присуствувате на настанот со што ќе допринесете за информирање на нашата општествена и културна јавност, за што најучтиво се заблагодаруваме.
С о п о ч и т,
22.мај 1977 год. Драмски Аматерски Фестивал
К о ч а н и на Македонија – Кочани
Извршен директор, г. Благој ПЕНОВ

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version