DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

Пријавени две претстави од Куманово

stojed

Аматерски театар „Куманово“ од Куманово пријави два драмски проекта за

ДАФ-Кочани 2018: првиот е од Јован Стерија Поповиќ „Зла жена“ во режија на Стоје Додевски, а вториот под наслов „Од опаку“, авторски проект на Стоје Додевски.

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version