DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

Рокот за пријавување на претстави за 55 - от ДАФ на Македонија продолжен до 20 април

daf555555Фестивалската управа на ДАФ на Македонија - Кочани ги известува драмските

аматерски ансамбли кои не доставиле пријави за учество во изборот на претстави до 10. април 2018 година, можат да се пријават до 20. април 2018 година (среда). Продолжувањето на рокот предвиден со правилата на фестивалот е од причина што за време на Велигденските празнувања имавме повеќе неработни денови

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version