DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

На 21 мај (понеделник) во 12, 30 на прес ДАФ ќе ја објави официјалната програма на 55 издание на Фестивалот

daf20181

Драмски аматерски фестивал Кочани ве поканува на прес конференција на ден 21.05.2018 во фоајето

на Театар Комедија Скопје, со почеток од 12:30 часот.
Драмски аматерски фестивал Кочани на прес конференцијата ќе ја објави програмата за педесет и петтиот по ред фестивал што ќе се одржи во Кочани, во периодот од 28 мај до 2 јуни 2018.
Покануваме новинари, сниматели и фоторепортери.
Срдечно ве поздравуваме
ДАФ Кочани

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version