DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

На 24 - ти во 11 часот прес на ДАФ во „Кафе Станица“ „

DSC000231

П о ч и т у в а н и...Фестивалската управа на Драмски Аматерски Фестивал на

Македонија-Кочани Ве поканува на прес конференција на ден 24.мај 2018 година (четврток) со почеток во 11:00 часот. На прес конференцијата ќе информираме за 55-то издание на ДАФ на Македонија-Кочани, за репертоарот и програмата и за завршните активности околу организирањето на феставлот.
Прес конференцијата ќе со одржи во кафетеријата на Тасо, „Sweet Caffe Sugar“.
С о п о ч и т,
22.мај 2018 год. ДАФ НА МАКЕДОНИЈА-КОЧАНИ
К о ч а н и г. Дарко СПАСОВ, претседател

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version