DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

Гостите од Словенија настапуваат во Гимназијата

IMG 53112

Гостите од Сежана, Словенија, во моментот ја играат својата претстава „Бегај ѓаволе, жена ми доаѓа“

, во училишниот двој, за средношколците од Гимназијата „Љупчо Сантов“...

IMG 53121

IMG 53101

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version