DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

( фото вест) „Меѓу нас е тивко“ за крај на официјалната програма

DSC005331

Одиграна е и последната претстава во официјална конкуренција на 55. Драмски аматерски фестивал

на Македонија. Битолчани од Младинската сцена при „Интимниот театар“ синоќа се претставија со „Меѓу нас е тивко“. Се играше на сцена, а квалитетот што во последните неколку изданија на ДАФ го носеа претставите на „Интимниот театар“, се потврди и со оваа престава. Автори на текстот се Ана Жежовска, Валентин Дамчевски и Симона Павловска.

DSC005281

Тројцата, истовремено се режисери и актери во „Меѓу нас е тивко“.

DSC005321

DSC005221

DSC005231

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version