DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

(фото вест) Базар на креативни индустрии и работилница за глина и епоксидна смола

DSC005401

Базар на креативни индустрии и работилница за полимерна глина и епоксидна смола се одржа

денеска во Паркот на Револуцијата во Кочани во рамките на ДАФ - 2018, во делот на придружните манифестации. Во креативната индустрија највпешатливи беа предметите изработени од Мартин Јакимов,

DSC005471

додека со работилницата раководеше Марија Манева, додека внимателно ја следеа неколку момчиња и девојчиња...

DSC005521

DSC005461

DSC005511

DSC005451

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version