DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

( Фото) Завршницата со „ММЕ ко је први почео“

Зza6

Заврши 56 – от Драмски аматерски фестивал на Македонија кој се одржа

во Кочани од 27 мај до 1 јуни. Победникот се знае, тоа е претставата „Немам каде да се вратам“ на Младинскиот образовен форум од Скопје.

za7

Последни на сцената во саботата вечер се појавија гостите од Белград, од „Дах театар“, кои на сцена ја одиграа „ММЕ ко је први почео“ од Дејан Дуковски. Преку фотографиите ја пренесуваме атмосферата при доделувањето на наградите, со ДАФ 2019 – та беше завршан.

za4

za5

za3

za2

za1

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version