DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

ДАФ им благодари на Попова Кула, Кожувчанка и Макпрогрес

popovakula

Настаните од културата скоро секогаш имаат свои помагатели. Драмскиот

аматерски фестивал на Македонија ги имаше и во текот на 56 – то издание. Покрај останатите, висока општествена одговорност покажаа Винарската визба Попова Кула од Демир Капија, чии вина ги вкусија учесниците и посетителите на ДАФ,

kozuvcanka

потоа, Винчини, односно Макпрогрес од Виница, интернационална компанија која своите кондиторски производи ги извезува во повеќе од 55 земји во светот, како и Кожувчанка, минерална вода од висока А класа.

Banner Vincinni 15.05.2019 v2 01
Драмскиот аматерски фестивал искрено и со почит им благодари и се надева на понатамушна соработка

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version