DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

Европа 92, ИНТ, Гимназијата ...златни партнери на ДАФ

gimnazija

Гимназијата „Љупчо Сантов“ со волонтерите и кочанските компании „Европа 92“

и ИНТ се златни партнери на Драмскиот аматерски фестивал на Македонија. Без нив ДАФ не би бил тоа што е. Тие се пример за висока општествена одговорност.

evropa92

Драмскиот аматерски фестивал на Македонија изкрено им се заблагодарува за подршката и се надева на понатамошна спработка.

int

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version