DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

Советот на Општина Кочани и Министерството за култура - партнери на ДАФ со дијамантски сјај

zname

Немерлив е придонесот на Советот на Општина Кочани како помогател

во оргаизациска и финасиска смила на Драмскиот аматерски фестивал на Македонија. Истото се однесува и на Министерството за култура. Тие се партнери на ДАФ со дијамантски сјај.

kultura1

Двете институции им се неопходни на луѓето што ја организираат најзначаната манифестација на драмските аматери во Македонија.

sovet

ДАФ им се заблагодарува со краен респект.

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version