DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

ДАФ Кочани 2013 - Промотивниот материјал достапен за публиката

Веќе неколку дена промотивниот материјал за 49 издание на ДАФ  е достапен за публиката...

 

Се состои од плакати, публикација со претставите што се влезени во официјалната програма и актерите, придружните содржини, телата на Фестивалот и неговите крепители. Изработени се и флаери што веќе се дистрибуирани...

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version