DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

Сцена во ЦК „Бели мугри“, 20 часот вечерва

20 часот вечерва „ГРК ИЛИ ВЕСЕЛА СКЛЕРОЗА“

 

ЦК „Бели мугри“ Кочани
Аматерски театар
режија : Перо Даниловски
Играат : Вита Ковачева, Силвана Јаневска, Сара Борисова, Виктор Арсовски, Димче Спасов, Душан Стоиловски, Владимир Игнатов

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version