DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

Сцена во ЦК „Бели мугри“, 22 часот вечерва

ПОНЕДЕЛНИК, 27. мај, 22 часот вечерва - „Додека го чекавме Годо“


СЦЕНА: ЦК „Бели мугри“
ПОЧЕТОК, 22:00 часот

ДК „Тошо Арсов“-Виница
Драмско студио

Орце ПАВЛОВ
„ДОДЕКА ГО ЧЕКАВМЕ ГОДО...“
(Јoнеско, Бекет, Љатифи ...)
режија: Орце ПАВЛОВ
Играат : Сара Митева, Александар Стоименовски, Орхан Рашидов, Трифун Стаменков, Орце Павлов

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version