DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

„Стрип струп – денарја куп“ наместо денеска во 11 часот презакажана за петок во 13 часот

Претставата за деца „Стри струп – денарја куп“на Театарската група на Словенечкиот центар во Скопје...

 

што ребаше да се игра денеска со почеток во 11 часот се презакажува за петок (31 мај) со почеток во 13 часот. Претставата ќе се игра на свената на ЦК „Бели мугри“.

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version