DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

(Фото) Одиграна „Убавицата и шумскиот ѕвер“

Вчера први настапија најмладие актери аматери на ДК „Мирка Гинова“ од Демир Капија...

 

кои ја одиграа претсавата за деца „Убавицата и шумскиот ѕвер“.

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version