DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

(Фото) Одиграна „Парите се отепувачка“

Вчеравечер во 20 часот настапија членовите Аматерскиот театар „Мирка Гинова“ ...

 

на ДК „Мирка Гинова“ од Демир Капија кои ја одиграа претсавата „Парите се отепувачка“

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version