DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

(Фото) Приказната на големиот господар

 

Повеќе од триесет ликови понуди претставата „Приказната на големиот господар“ на ЗКУ „Иљо Антески Смок“ од Тетово...

 

Претставата беше одиграна синоќа. Режисер е Мирко Богдановски.
Тетовчани добија аплауз од публиката, а на разговорите, претставата беше оценета како преобемна со многу текст и сцени.

 

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version