DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

(Фото) Џабе се крева џева за Џони

„Џабе се крева врева за Џони“ е третата претстава за тинејџери одиграна на ДАФ. Членовите на драмската секција...

 

на  СУГС „Никола Карев“ од Скопје на сцената на ЦК „Бели мугри“ настапија синоќа. Оваа претстава, чиј режисер е Митко Димовски, беше последна што се одигра во официјалниот дел од програмата на 49 - тото издание на овогодишниот ДАФ.

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version