DAFKOCANI.com

Switch to desktop Login

ДАФ 2014 - До 30 април снимките од претставите на CD да се достават на адресата на Фестивалот

Според правилата и пропозициите на ДАФ - Кочани, краен рок за доставување на CD-та со снимките од претставите...

...со кои театарските ансамбли имаат аплицирано за учество во изборот на претстави за официјалната конкуренција на 50-от ДАФ 2014, е 30 април (среда) 2014 година. Се молат сите што имаат аплицирано со претстави да го испочитуваат постевениот рок и да ги доставата CD-та со снимките на адреста на Фестивалот. Ви благодариме на соработката и ви посакуваме успех, ДАФ - Кочани

2012 @ Драмски Аматерски Фестивал - Кочани. Сите права се задржани.

Top Desktop version