Терминот за одигрување на претставата „ГРЕВ ИЛИ ШПРИЦЕР“ е сабота (31 мај) со почеток во 20, 30 часот а не како што стои во рекламниот материјал 21, 30 часот. Грешката е од технички карактер поради што упатуваме извинување до јавноста. „ГРЕВ ИЛИ ШПРИЦЕР“ е претстава на Драмскиот театар од Скопје, а во Кочани че се игра во чест на наградените на јубилејното 50-то издание на ДАФ на Македонија, кој завршува на 31 мај, сабота.