Според правилата и пропозициите на ДАФ – Кочани, краен рок за доставување на CD-та со снимките од претставите со кои театарските ансамбли имаат аплицирано за учество во изборот на претстави за официјалната конкуренција на 50-от ДАФ 2014, е 30 април (среда) 2014 година. Се молат сите што имаат аплицирано со претстави да го испочитуваат постевениот рок и да ги доставата CD-та со снимките на адреста на Фестивалот.

Ви благодариме на соработката и ви посакуваме успех,

ДАФ – Кочани