Почитувани љубители на театарската уметност, Управата на ДАФ го одложува одржувањето на годинешниот фестивал. Седете дома, читајте, учете текст, има време за проби и подготвка на вашите театарски претстави.

Пријавувањето е продолжено до 31 мај 2020.

Планираното одржување на фестивалот е од 19 до 26 јуни 2020.

Се гледаме!