Настап на THE QUARTET
Билјана ПЕТРОВСКА – пијано;
Марија ЈАКИМОВСКА – флејта
Антоние ВЕСКОВСКИ – удирачки инструменти
Динко СТИПАНИЧЕВ – контрабас