До
Печатените и електронски Медиуми во Македонија
П О К А Н А: за ПРЕСС конференција- Објавување на ДАФ на Македонија и промоција на книгата „Вертикали“ од Иван ИВАНОВСКИ

П о ч и т у в а н и,

Фестивалската управа на Драмски Аматерски Фестивал на Македонија-Кочани Ве поканува на ПРЕЕС конференцијата која ќе се одржи во фоајето на Македонски народен театар-Скопје на 25.мај 2017 година со почеток во 12:00 часот.
На ПРЕСС-от ќе известиме за почетокот на 53-то издание на ДАФ на Македонија-Кочани 2017, за репертоарот и придружните манифестации. Потоа ќе уследи промоција на книгата „Вертикали“ од Иван ИВАНОВСКИ, а промотор е проф. д-р Јелена ЛУЖИНА.
Се надеваме дека ќе го завредиме Вашето внимание и ќе присуствувате на настанот со што ќе допринесете за информирање на нашата општествена и културна јавност, за што најучтиво се заблагодаруваме.

С о п о ч и т,
22.мај 1977 год. Драмски Аматерски Фестивал
К о ч а н и на Македонија – Кочани
Извршен директор, г. Благој ПЕНОВ

Дизајн на плакат: Pucho