Почитувани,

Фестивалската управа на ДРАМСКИ АМАТЕРСКИ ФЕСТИВАЛ на МАКЕДОНИЈА-КОЧАНИ Ве пoканува на прес конференцијата што ќе се одржи на ден 20.мај 2015 година (среда) со почеток во 11:00 часот во просториите на Клуб на писатели-Скопје (РЕСТОРАН КАЈ ЈОЛЕ).

На прес конференцијата ќе информираме за претстојното 51-во издание на Драмскиот Аматерски Фестивал на Македонија кое ќе се одржи од 25.-30.мај 2015 година во Центарот за култура „Бели мугри“-Кочани, за репертоарот и програмата на годинешниов ДАФ на Македонија.

Со надеж дека нашата покана ќе го завреди Вашето внимание и ќе ни отстапите простор во Вашите медиуми, најсрдечно ВЕ поздравуваме.

Со почит,
18.мај 2015 год. Драмски Аматерски Фестивал
К о ч а н и на Македонија – Кочани
Претседател, Емил РУБЕН

___________________
Драмски Аматерски Фестивал
на Македонија-Кочани
тел.: 070/621-726
e-mail: 
www.dafkocani.com