Без пријатели тешко да направиш било што, особено не фестивал. Годинава, во амбицијата 55 – то издание да го направиме посебно, ни помогнаа: Kanal Osum, Ekopak, www.komarec.com.mk, Radio Kocani, polatski.com, СОУ “Љупчо Сантов“-Кочани, Ale-Dar Hotel & Restaurant, INT fashion group EVINA – prirodna mineralna voda, Месарница Кики, Hotel Centrobiznis, Coffee Station, Sweet Caffe Sugar, Restorant Pace, Rotary CLUB Kochani-Vinica, Street News – Digital Media, Teatar Komedija, Teatri Shqiptar, СОУ „Гошо Викентиев“ Кочани, Македонија, KG Production, сите убави ликови од приложеното видео и ситe што ни даваат безусловна поддршка.

Се гледаме од денес на ДАФ 55!!