Сцени од петокот 25.5.2020
„ИНТИМЕН ТЕАТАР“ – Битола
Премиера
„ПРОЦЕС 180“ – автор Никола РИСТЕВСКИ
Играа: Ана ЖЕЖОВСКА и Валентин ДАМЧЕВСКИ
Режија: Никола ПРОЈЧЕВСКИ