ПОНЕДЕЛНИК, 27. мај, 22 часот вечерва – „Додека го чекавме Годо“

СЦЕНА: ЦК „Бели мугри“
ПОЧЕТОК, 22:00 часот

ДК „Тошо Арсов“-Виница
Драмско студио

Орце ПАВЛОВ
„ДОДЕКА ГО ЧЕКАВМЕ ГОДО…“
(Јoнеско, Бекет, Љатифи …)
режија: Орце ПАВЛОВ
Играат : Сара Митева, Александар Стоименовски, Орхан Рашидов, Трифун Стаменков, Орце Павлов