Фотографии од претставата „КЛАСЕН НЕПРИЈАТЕЛ“ која беше одиграна во петокот, 11.09.2020
Дом на културата „Тошо Арсов“ – Виница
автор Најџел ВИЛИЈАМС
Режисер: Столе МИЦОВ
Играа: Филип СТОИЛОВ, Мартин МИЛЕВСКИ, Кристијан ЕФТИМОВ, Стефан ЛАЗАРОВ, Матеа СТОЈКОВА и Сара ЈОСИФОВА