Category: Претстави

И волонтерите дел од добрата организација на фестивалот

55-тото издание на „ДАФ на Македонија – Кочани 2018“ ќе биде запаметено по неколку новитети, по добра посетеност и мошне добра организираност. Одамна фестивалот не привлекол толку големо внимание кај љубителите на театарот што е...

Read More