Category: Придружни настани

„Панкот е мртов“ од Томаж Космач (преземено од off.net.mk)

Oдлична збирка раскази, која наскоро ќе биде промовирана на овогодинешното, 55-то издание на ДАФ – фестивалот на аматерски театар. Од страна на еден од „најозлогласените“ панкери во душа во екс-Југославија, Марко Брецељ....

Read More