Гимназијата „Љупчо Сантов“ со волонтерите и ИНТ се златни партнери на Драмскиот аматерски фестивал на Македонија. Без нив ДАФ не би бил тоа што е. Тие се пример за висока општествена одговорност.

Драмскиот аматерски фестивал на Македонија искрено им се заблагодарува за подршката и се надева на понатамошна соработка.