СЦЕНА: платото покрај ЦК „Бели мугри“
Драмско студио Спотлајт – Штип
„WHO THE FUCK IS SUNDAY?“ – автор Весна КУСЛЕСКА
Режисер: Ефтим ТРАЈЧОВ – Ѓаурски
Асистент на режија: Стефанија ТРИФУНОВА
Играат: Спаско АЛЕКСОВ, Дарко НАКОВСКИ, Марија ВЕЛИНОВА,
Деана ПЕТРЕВСКА, Марија БРЕСЛИСКА, Стефанија ТРИФУНОВА,
Јоана НАШКОВА и Славица ИВАНОВСКА